maanantai 29. kesäkuuta 2015

Belgejä aamusta iltaan

Vain hullut koiraihmiset heräävät lauantai-aamuna kukonlaulun aikaan päästäkseen näyttelyyn. Ja tällä kertaa päätin kuulua tähän hullujen koiraihmisten joukkoon, joten eilen aamulla suunnattiin auton nokka kohti belgierkkaria Seinäjoella. Mukana oli yksi koira ja hänen kolme palvelijaansa eli minä, Bean edellinen omistaja ja hänen kaverinsa.

Pitkällä automatkalla pysähdyttiin kunnolla kerran ja perillä oltiin parikymmentä minuuttia ennen kehien alkua. Mut heitettiin sitten junnuluokan narttujen kehään Bean edellisen omistajan koiran kanssa. Ei ollu vaikee homma, piti vaan seistä ja pitää narusta kiinni. "Koska kaikki muutkin" kaksoishandlauksella mentiin, mutta mullahan ei asiaan ole sananvaltaa. Ite en kaksoishandlauksesta tykkää, jos ne koirat oppii tottista, suojelua, hakua, jälkeä ja vaikka kävelemään etutassuillaan, niin ei luulis olevan vaikee homma opettaa se koira seisomaan.


Pääasiassa päivä meni kuitenkin tällaisissa tunnelmissa. Kaverin koiran vuoron jälkeen istuttiin vain kehän laidalla, nautittiin auringosta ja katteltiin koiria. Ykskään koira ei sieltä aiheuttanut sellasta wow-fiilistä, mutta ylipäätään tollasessa tapahtumassa hengaaminen ei välttämättä tehnyt hyvää belgikuumeelle...

Mutta koska belgikuume ei oo mitään pentukuumeen rinnalla, piti käydä vähän vielä kiduttamassa itteään. 4-viikkosia belginpentuja, ai että oli ihania ja pehmeitä sydämenvallottajia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti