torstai 28. toukokuuta 2015

Kesäkuvioita

Oon nyt muutamassa blogissa nähnyt mielestäni kivoja katsauksia tulevaan kesään. Mä jotenkin tykkään suunnitelmista tms ja päätinkin itse koostaa edes jotenkin kronologisessa aikajärjestyksessä sen, miltä meidän tuleva kesä näyttää


Kesätyöt
Kesäloma alkaa, mutta ei puhettakaan siitä, että saisi nukkua pitkään. Mun herätys aikaistuu 30-60 minuutilla ja tälle eräälle aamu-uniselle se todellakin tuottaa tuskaa.
Mutta ei en valita. Työaika on säännöllinen, palkka on hyvä ja viimevuotisen perusteella työhommat ja muut ihmiset siellä ovat mukavia. Ja paikkakaan ei lopulta ollut kiven takana, hain tähän yhteen paikkaan ja pääsin. Kuun lopussa sitten kiitos seisoo, kun näkee palkkakuitin!

Harrastukset
Vaikka töitä on, me yritetään silti edelleen harrastaa aktiivisesti. Ja harrastetaankin varmasti, tokoa ja hakua. Ja josko saisi sen canicrossinkin taas mukaan, kunhan uudet vermeet saisi. Ei, en toki ole hidas hoitamaan asiaa. Ei, ne eivät menneet rikki joskus maaliskuulla.

Heinäkuu
Ja oikeesti loman alku. Heinäkuulle onkin sitten suunnitelmissa arjen ja treenien lisäksi kaikenlaista muuta kivaa.


Koiranpentuja
Mulle ei omaa koiranpentua ole tulossa (vaikka joku muu kuin järki tai mahdollisuudet haluaiskin). Lähen kuitenkin kaverin mukaan katsomaan ihan hirveitä belginpainajaisia – ei, pentukuumeeni ei ainakaan tule lieventymään tuolla reissulla. Mutta joskus sitä on vain niin tyhmä, että kiusaa itteään. Mutta pupsit nyt vaan sattuu oleen vastustamattomia ja vaikken omaa voi saadakaan, ei järjellä oo tällasissa asioissa sananvaltaa!

Lappalaiskoiraleiri
Eli toisinsanoen mun synttärilahja 9.-12.7. Metsäkartanolla Rautavaarassa. Tätä ihanuutta odotetaan innolla jo nyt! Mukana on paljon ihania harrastuslajeja, haku, toko, agility, jälki, rally-toko ja vielä erikoiskoulutuksena esineruutua. Mä en kuitenkaan lopulta päätynyt monipuoliseen settiin vaan otin tuttua, turvallista ja parasta eli hakua, tokoa ja esineruutua. Ja innolla odotetaan toki myös vanhojen tuttujen näkemistä!

Hetki ilman koiraa
Tälle osa-alueelle ei vielä oo tarkkoja päiviä selvillä, mutta jossain vaiheessa lähden Rovaniemi-Sodankylä-akselille reissaamaan itsekseni, ilman koiria. Yritän myös mahduttaa kalenteriini Kouvolan ja Järvenpään matkat. Fiksuintahan se olisi tietenkin käydä samalla reissulla molemmat paikat, mutta kuka on ennenkään mennyt järki kädessä. Kouvolaan en saa ottaa koiria ja Järvenpäähän saan, joten todellakin tuun hakeen ainakin toisen matkaan!

Isospesti varhaisnuorten leirillä
Näyttäisi täyttävän mun elokuun lomapäiviä. 100% varmuutta ei vielä ole, mutta toivotaan, että jotenkin homma järjestyisi. Pitää vielä lähempänäkin katsella, mutta välttämättä en ilman koiraa joudu lähtemään. Jos hyvin käy, Rolle pääsee mukaan.

Paitsi ettei oo
Mutta ihan yhtä aurinkoiset kyllä ovat varmasti! Hyvä ystävä Rovaniemeltä tullee ihan viimeisinä lomapäivinä kyläilemään ja se jos mikä on paras tapa päättää loma!

2 kommenttia:

  1. Anteeksi uteliaisuus, mutta mitäpä Kouvolassa? Itse pyörin siellä todella paljon, joten siksi kiinnostus aina kun joku muukin on sinnepäin menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään, että oot utelias :) Mutta Kouvolassa siis asuu mun yks koulukaveri ja ainakin yritetään sovittaa aikataulut yhteen.

      Poista