torstai 23. huhtikuuta 2015

Tuplajuhlat

Mihkä nää kaikki vuodet katoo? Rolle on jo 6.  Miettikää... Ihan hirveetä... No okei, ihana poikahan se on, maailman paras 6-vuotias ensimmäinen koira!


Lahjaa se ei tänä vuonna saanutkaan, ainakaan vielä. Yritän keksiä sille jotain kivaa tässä joskus, mutta nyt se sai tyytyä (liian) lyhyeen hetkeen kanssani. Se ei päässyt edes treeneihin mukaan, vaikka olisi halunnut. Totesin, että Bea hyötyy treeneistä enemmän. Nyt totesin myös sen, että seuraavalla kerralla on kyllä todellakin Rollen vuoro.


Kysyin siltä, mikä olis sellanen asento, jossa ois kiva poseerata. Ja mikäs muukaan kuin bravuuritemppu, kurreistunta, jossa tarvittaessa pysytään toooooodella pitkäänkin.


Kysyin siltä myös, kelpaisko oma keppi. Oikeestaan halusin hienon yhteiskuvan, mutta sitten Rolle omi kepin itelleen.


Ja huomanette varmaan, että me ei olla ihan näyttelyainesta. Seisotuskin on vähän sinne päin ja turkki on vähän niin ja näin. Mutta haitanneeko tuo, kivempaa sillä on hakumettässä kuin näyttelykehässä.


Tidii! Moi kaikki! On ihan superia viettää 2,5-vuotissynttäreitä, ainakin kun sain koko illan olla mukana menossa. Okei, jouduin kiinni puuhun ja sitä protestoin, mutta inhottavat ihmeiset jätti mut täysin huomiotta.


Siis mitä!?! Eiks se ookaan normaalia juhlia 2,5-vuotissynttäreitä? No ihan sama, tää on oikeestaan aika kivaa!


Ettekä uskokaan, kuinka vaikeeta tosta on saada kuvaa niin, että se kattoo kameraan korvat pysyssä. Tässäkin katse meni ohi, mutta on tää parempi kuin ne miljoon muuta otosta, jossa sillä on korvat luimussa rapsuta mua -ilme päällä.


Bea on taas jokseenkin neiti. Käski sen odottaa tuossa, niin pienen neuvottelun jälkeen se jäi sitten siihen pönöttämään. Enemmän näyttelysielu kuin Rolle siis, mutta ulkomuoto nyt vähän on mitä on. No, ei se haittaa, yhtä rakas raitapaita silti. Ja on Beankin kanssa kivempaa treeneissä kuin näytelmissä.


Ja tein niille kakutkin. Toisinsanoen lisänä on vaan juustot, muuten tuossa on niitten normiateria. Ainoo vaan, niin en soossisekottanu niitä. Mutta tämä todistaa senkin, että (hieno,) ihan normaali ja yksinkertainen ajaa asiansa paremmin kuin hyvin.

Vielä kerran paljon onnea omat pikkuiset karvakorvat!

1 kommentti: